Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
counter strike 1.6 tamindir

counter strike 1.6 tamindir

Counter strike 1.6 tamindir

Dünyanın çeşitli yerlerinde yer alan oyuncular, hükümet karşı terörist güçlerinin savaş ekiplerinin ve onlara karşı çıkan çeşitli terörist militanların rollerini üstlenirler. Her oyun turunda 2 takım, haritanın hedeflerine ulaşmak veya alternatif olarak tüm düşman savaşçılarını ortadan kaldırmak yoluyla tam tersini yenmekle görevlendirilir. Her oyuncu, her maçın başında silah ve aksesuar cephaneliğini özelleştirebilir ve her turun en üstünde para kazanılır.

Counter strike 1.6 oyna indir tamindir, oyuncuların ya terörist takıma, karşı terörist takıma katıldığı ya da seyirci olduğu birinci şahıs nişancı oyunu olabilir. Her takım görev hedeflerini tamamlamaya ve / veya rakip takımı ortadan kaldırmaya çalışır. Her tur aynı anda 2 takımın ortaya çıkmasıyla başlar. Tüm oyuncuların varsayılan olarak sadece bir ömrü vardır ve bıçak olarak da tabanca ile başlarlar.

Hedefler harita türüne göre değişir ve bunlar en yaygın olanlarıdır:

Bomba savunması: Teröristler, bir bomba taşımalı, belirlenen noktalar arasında bir yere yerleştirmeli ve kazanmak için patlamadan önce teröristlerin silahsızlandırılmasını önlemelidir. Teröristler zaman bitmeden sonuçlanırsa kazanırlar.
Rehine kurtarma: Teröristler, kazanmak için teröristlerin elinde tuttuğu rehineleri kurtarmalıdır. Teröristler zaman bitmeden sonuçlanırsa kazanırlar.
Suikast: teröristlerden biri VIP olarak seçilmek için seçilir ve bu nedenle takımın sporu kazanmak için bu oyuncuyu harita üzerinde yetki verilen bir noktaya kadar eşlik etmesi gerekir. VIP öldürülürse veya süre sonuçsuz kaldığında teröristler kazanır.


Bir oyuncu sekiz farklı varsayılan karakter modeliyle birlikte oynamayı tercih edebilir (counter strike 1.6 tamindir rağmen her iki taraf için dördü: Condition Zero iki ekstra model ekleyerek hepsini ona çıkarır). Oyunculara, saldıramayacakları veya hareket edemeyecekleri ekipmanı organize etmek ve satın almak için raunt başlamadan birkaç saniye önce (“donma zamanı” olarak bilinir) verilir. daha fazla ekipman satın almak için zaman ayırdığınız bir süre içinde satın alma alanına geri döneceklerdir (bazı özel haritalar her iki ekip tarafından istihdam edilecek nötr “satın alma bölgeleri” dahil). Tur bittikten sonra, hayatta kalan oyuncular bir sonraki turda kullanılacak ekipmanlarını korurlar; öldürülen oyuncular sonraki turda gerekli varsayılan başlangıç ​​ekipmanıyla başlar.counter strike 1.6 tamindir pc oyunu olarak tutmak için çok iyi bir seçenektir.

Bir turu kazanmak, bir turu kaybetmek, bir düşmanı öldürmek, bir rehineyi takip etmek için bir rehine vermek, bir rehineyi kurtarmak, bombayı (Terörist) dikmek veya bombayı etkisiz hale getirmek (Terörist) için standart para bonusları verilir.

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post